Ontdek de prachtige bossen en heuvels rondom Chateau De Rienne

Welkom bij Château De Rienne, onze vakantiewoning is gebouwd op de overblijfsels van het oude kasteel van Rienne. Je kan er met je gezelschap tot 15 personen  genieten van een bijzonder verblijf. Rienne ligt in de provincie Namen, dichtbij de Franse grens midden tussen Dinant en Bouillon. Onze accommodatie is rustig en aangenaam gelegen en heeft een werkelijk uniek kader. Het huis heeft alles in zich voor een fantastisch verblijf in groep, maar de omgeving biedt ook talloze mogelijkheden voor leuke uitstappen.


Authentieke charme

Ontdek de historische charme van Château De Rienne, een geklasseerd gebouw met vele authentieke elementen. U zult betoverd worden door de gezelligheid van een grote open haard en de unieke sfeer die onze accommodatie te bieden heeft.

Luxe voorzieningen

Onze accommodatie beschikt over 6 ruime slaapkamers en 4 moderne & 1 basic (gelijkvloers) badkamers, evenals een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die u nodig heeft. Geniet van het comfort en de luxe die Château De Rienne te bieden heeft tijdens uw verblijf.


Verken de omgeving

Château De Rienne is gelegen in het rustige, aangename Rienne, midden in de Naamse Ardense bossen omgeven door een prachtig Ardens landschap. Maak gebruik van de vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen, mountainbiken, kajakken of paardrijden en verken de adembenemende natuurlijke schoonheid van de omgeving.


Ervaar de magie van Château de Rienne

Ontdek de unieke charme en prachtige omgeving van Château De Rienne. Boek vandaag nog uw groepsverblijf en maak herinneringen die een leven lang meegaan.