Toekomen in dit pas gerenoveerde, luxueuse 2-slaapkamer appartement op de Zeedijk 412 te Oostduinkerke voelt als thuiskomen. Gelegen op de 2de verdieping met een schitterend frontaal zicht op de zee en de ervoor liggende duinen hoeft u enkel maar het ervoor liggende wandelpad over te steken om volop te genieten van zon, zee en strand.
Het volledige appartement werd gerenoveerd met een doordacht plan van aanpak. Verschillende materialen werden aan elkaar afgetoetst en enkel de meest duurzame en passende werden geselecteerd!


Parkeren kan op het IJslandplein of in de naburige straten. De ingang van de residentie Noorman ligt op de zeedijk.  Via de inkomhall en lift of trap bereik je de 2de verdieping.  Je komt centraal het appartement binnen. Links bevindt zich de open keuken met marmeren werkblad en inductievuur (met ingewerkte automatisch uitschuifbare dampkap). Ze biedt alle voorzieningen om gezellig te kokkerellen. De living heeft een driezit met poef, een 55" tv toestel en een eettafel met gezellige zitbank en kussens. De tafel biedt in totaal plaats voor 8 personen. Eten doe je uit servies van Serax met gouden bestek.

In de badkamer overvalt je een wellness gevoel. De ruime inloopdouche met gouden regendouche zal je steeds bekoren of het nu is om het zand eraf te spoelen, je simpel op te frissen of heerlijk te verwennen met een lange en warme douche.

De slaapkamers zijn uitgerust met verduisterende gordijnen. In de ene kamer is er een tweepersoonsbed met 2 handgemaakte matrassen (van 80 cm - bed = 160 cm) van Belgische makelij, in de andere kamer zijn er 2 Japans geïnspireerde grondbedden (elk 90 cm) voorzien. Er is ook de mogelijkheid om twee logés te laten slapen.  In elke kamer is een bureau voorzien. Er is ook een wasmachine (en strijkplank en strijkijzer) aanwezig in één van de slaapkamers. 

 

Aan de achterkant is er een zongericht terras, met terrasmeubilair. Aan de voorkant is er een smal sta-terras. De voor- en achtergevel zijn ook zeer recentelijk gerenoveerd.

 

Op het gelijkvloers bevindt zich een fietsenstalling met 1 vrouwenfiets en 1 herenfiets die ter beschikking staan van de huurders.

 

In de kelder is er een centrale afvalverzamelruimte.