"I am on a seafood diet...I see Food , I eat it!"

Oostduinkerke is een deelgemeente van Koksijde en serveert ons al het lekkers wat land en zee ons te bieden heeft. Of je nu zin hebt om eens lekker zelf te kokkerellen, lekker lui je zere voetjes onder tafel wil schuiven en je op en top laten verwennen door professionals of de twee wil combineren via take away. Het kan allemaal en vooral aan top top top kwaliteit! er is echt veel te veel om op te sommen, maar hieronder toch enkele van onze favoriete adressen

Enkele van onze favoriete resto's (in alfabetische volgorde)

Gelegen in Sint-Idesbald, op een boogscheut van Oostduinkerke, presenteert Boîte een lekkere en originele kaart geïnspireerd op de wereldkeuken. Dit adres is zeker een goed idee als je eens iets anders wil dan de klassieke kost aan de Belgische kust

Bekroond met de 8 ste plaats op de lijst van 's werelds beste steak restaurants. Bekroond met 1 Michelin ster. Need we say more. Vlees van topkwaliteit en vooral ook veel aandacht voor de groentenbegeleiding...smikkelen en smullen maar

Marc De Jonghe en zijn team van Thaise koks serveren de authentieke Thaise keuken. Versheid en authenticiteit staan hier centraal. Vooraf reserveren is aan te bevelen.

Hier komen wij om heerlijk te genieten of met vrienden iets te vieren. Lekkere klassiekers en variërende suggesties. Het prachtige interieur en de supervriendelijke service zijn de kers op de taart

Stephane Buyens laat u via zijn meesterschap de geneugten van de Noordzee proeven. Uitzonderlijke keuken, bekroond met een Michelinster. Voor een speciale viering!

Voor goeie pizza's kan je bij Il Basilico terecht. Terplekke of take away!

Wat een fantastische plek, opnieuw in Sint-Idesbald. Ze hanteren een kleine kaart en alles is van een ongekende en onberispelijke kwaliteit en versheid – gekend voor de torens van fruits de mer. Een must visit voor visliefhebbers.

In een award winning design setting eet je hier heel lekker, verzorgd en netjes. Misschien een tikje stijf, maar soms mag dat al eens. Geef toe een lekkere Noordzee bouillabaisse eet je toch liefst op de boot. 

Moderne osteria in centrum Nieuwpoort bad, met hele kleine maar zeer kwaliteitsvolle kaart. Mooi kader en lekkere wijnen. Hebben ook een klein winkeltje. 

Een vaste waarde voor gezinnen met kleinere kinderen en families. Twee speeltuinen en volledig afgesloten van de baan. Ze serveren de klassieke kaart, maar alles is lekker. Uitgebreide bierkaart en vele lekkere zoete snacks. 

't Zand...hier komen we graag voor een aperoke of in de ernaast gelegen wijnbar "Win'est" na het eten. het eten is zeker Ok, het kader origineel en leuk. In de zomer is er ook een leuke strandbar "Up 't Zand". 

Drukbezette familie resto. Vlotte en jonge bediening. Uitgebreide kaart en goede kwaliteit -voor elk wat wils. Zelfs als het regent zit je buiten op hun terras droog. psst...Ze hebben de lekkerste suikerwafels van de hele kust!