"I could give up shopping...but I am not a quitter"


"Oh ja, hoor!" Qua shopping valt er in Oostduinkerke heel wat te beleven. Originaliteit en kwaliteit troef en dat het een fijne, gezellige en compacte badplaats is, scheelt vooral in de vermoeidheid achteraf. Mooi meegenomen. We delen hier graag enkele van onze favoriete adressen.


Zij heeft stijl! Mira is een eigenzinnige en stijlvolle dames kledingwinkel. Laagdrempelig en down-to-earth maar met veel gevoel voor smaak en originaliteit. 

Conceptstore De Karavaan is een leuk adres met zowel kleding als originele interieurspullen en andere hebbedingen. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje of je graag jezelf wil verwennen: hier ben je aan het juiste adres!

Voor daredevils jong of oud. Hier vind je alles voor jezelf en je board. Open 7 op 7 all year round. enthousiaste verkopers "in the know" helpen je met plezier verder 

INT.PAND is een atypische conceptstore. Emily Brondeel selecteert en combineert met hart en ziel en ze doet dat wat ons betreft fantastisch goed. Ze geeft interieuradvies op maat en brengt haar - voornamelijk Belgische collecties en labels - samen tot een uniek geheel. De winkel is een ware ontdekking. Iedereen is er welkom en je kan er zelfs ook terecht voor kleine cadeautjes. Dorst? Geen probleem ze serveren ook heerlijke wijntjes en dito bieren. Schol!

Voor stoere meisjes, lieve jongens, grote zussen, coole mama's en sjieke papa's! Voor een paar schoenen moet je bij De Zandvoetjes zijn. Al jaar en dag een referentie aan onze kust. Zij bieden een heel uitgebreid gamma aan kinderschoenen, een speels aanbod voor de papa's en dat net ietsje anders voor de mama's. Oh nee...keuzestress!